Aromaterapia

Aromaterapiasta puhuttaessa tarkoitetaan eteeristen eli haihtuvien öljyjen käyttöä hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kävely mäntymetsässä, mandariinin kuoriminen, ruusukimpun nuuskiminen – nekin ovat aromaterapiaa, sillä eteeriset eli haihtuvat öljyt saadaan eri kasvien eri osista, mm. männynhavuista, sitrusten kuorista ja kukkien terälehdistä.

Olemme opiskelleet englantilaisen uranuurtajan Eve Taylorin kokovartalomenetelmän, jossa lempeällä erikoistekniikalla ja aromaterapiatuotteilla tehostetaan kehon toimintoja. Hoidoissa käytettävät vartalo- ja kasvoöljyseokset valitaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme rentouttaa, virkistää, edistää nestevirtailuja jne.

Kokemuksemme mukaan aromaterapiahoito on erityisen tehokas stressiperäisten vaivojen hoitoon. Asiakkaamme ovat todenneet mm. univaikeuksien helpottaneen, PMS-oireiden lievittyneen, ihon kirkastuneen, mielialan kohonneen, stressinsietokyvyn kohonneen sekä vatsan toiminnan tasapainoittuneen.

”Olo on kuin pumpulissa” – asiakkaamme toteamus hoidon jälkeen.

Hyödynnämme aromaterapiaa tarvittaessa muidenkin hoitojen yhteydessä.

Eko Ego -special

Eko Ego -special on yksi suosituimmista hoidoistamme. Se on Elina Taavitsaisen kehittämä kokonaisvaltaisesti vaikuttava kaunistava ja rentouttava yhdistelmähoito. Selkä rentoutetaan yksilöllisesti valitun öljysekoituksen (rentouttava, piristävä jne.) ja turve- tai savipakkauksen avulla. Tehdään kaunistava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja décolletéhieronnan, naamion, tehotipat ja ehostuksen haluttaessa. Lisää tehoa hoitoon saadaan vielä jalkapohjien rentouttavalla käsittelyllä. Hoidon jälkeen olo uudistunut ja seesteinen.

Kerromme mielellämme lisää kaikista hoidoistamme.